Pusat Panggilan Kredivo :AngunPedia

Institusi atau syarikat rasmi pasti menyediakan perkhidmatan pelanggan seperti pusat panggilan kredivo.  Institusi ini sangat disyorkan untuk sesiapa sahaja yang memerlukan dana dengan cepat dan mudah. Anda boleh memohon pinjaman hanya dengan menggunakan permohonan dan prosesnya tidak rumit.

Menariknya, institusi ini telah didaftarkan dengan OJK jadi dijamin selamat untuk membayar pelbagai ansuran anda.  Lebih-lebih lagi, memberikan perkhidmatan terbaik benar-benar profesional sehingga menjadikan anda lebih yakin. Terdapat banyak  kelebihan lain  yang mesti diketahui jika dibandingkan dengan institusi yang serupa sebelum anda memohon pinjaman.

Terutama dari perkhidmatan pusat panggilan  yang diuruskan oleh pentadbir profesional dan berpengalaman dalam bidang mereka. Dapatkan maklumat yang jelas, tepat, cepat dan boleh dipercayai dari satu sumber rasmi. Dengan cara itu anda akan merasakan pelbagai kelebihan yang sangat menarik untuk mengetahui lebih lanjut.

Kredivo sebagai Penyedia Perkhidmatan Pinjaman dengan Banyak Kelebihan

Sebagai institusi besar yang sudah popular di kalangan orang ramai, ia telah menjadikannya banyak permintaan dan digunakan sehingga kini.  Iajuga akan menyediakan perkhidmatan pusat panggilan Kredivo supaya maklumat menjadi jelas dan berpusat satu sumber. Banyak kelebihan yang dimilikinya menjadikannya mendapat tempat sendiri di hati rakyat untuk membantu kewangan mereka.

 1. Senarai pinjaman tanpa slip gaji

Kadang-kadang pekerja sendiri dan pekerja bebas menghadapi kesukaran mendapatkan pinjaman kerana mereka tidak mempunyai slip gaji. Sekiranya anda adalah salah seorang daripada mereka, anda tidak perlu risau kerana anda boleh mendaftar pinjaman tanpa perlu menggunakan slip gaji. Jumlah pendapatan yang diperoleh setiap bulan akan menjejaskan berapa banyak had kredit untuk anda dapatkan.

 1. Faedah yang paling murah dan rendah

Kredivo terbukti memberikan faedah pinjaman termurah atau terendah berbanding institusi lain. Ini sangat menguntungkan kerana ansuran menjadi ringan walaupun pinjamannya adalah jumlah yang besar. Tanya secara terperinci berapa banyak faedah pinjaman dengan menghubungi  perkhidmatan pusat panggilan kredivo  melalui sambungan telefon atau e-mel rasmi.

 1. Proses pengeluaran terpantas

Banyak strategi pemasaran tentang mencari pinjaman yang paling cepat membuat ramai orang teragak-agak. Anda hanya perlu menggunakan perkhidmatan ini yang dijamin  dapat dikeluarkan dengan cepat dan mudah. Ini adalah kelebihan untuk dapat membuat ramai orang berminat kerana mereka tidak membuang masa untuk menjaga pembayaran tanpa merasa rumit.

Perbezaan Antara Akaun Kredivo Rasmi dan Akaun Palsu

Menggunakan perkhidmatan Kredivo, tentu saja, anda mesti mengetahui segala-galanya termasuk akaun milik rasmi. Matlamatnya ialah anda tidak terdedah kepada penipuan kerana sejumlah besar orang bagi pihak Kredivo dengan menyediakan tawaran pinjaman. Walaupun matlamatnya adalah untuk mencari keuntungan dan melakukan penipuan, tentu saja, ia sangat merugikan Kredivo dan pelanggan setianya.

 1. Pengesahan akaun

Sebelum menggunakan perkhidmatan pusat panggilan Kredivo  , anda harus menyemak sama ada akaun itu disahkan atau tidak. Semua akaun milik institusi ini mesti ditanda biru atau disahkan sebagai bukti akaun rasmi. Jika anda mendapat mesej daripada akaun Kredivo anda bahawa anda belum menyemak biru, anda harus mengabaikannya kerana sumbernya tidak jelas.

 1. Kandungan sentiasa terkini

Berdasarkan kandungan yang dibentangkan, anda dapat melihat asal atau tidak akaun kerana ia sentiasa dikemas kini. Kandungannya sentiasa dikemas kini dalam satu hari antara 1 – 3x dalam keadaan jelas, mudah difahami dan kemas. Sekiranya akaun palsu dapat dilihat dari kualiti paparan, ia dihasilkan secara rawak dan mengemas kini banyak kandungan.

 1. Perbezaan dalam bayaran pendahuluan

Sila ambil perhatian bahawa Kredivo tidak pernah meminta bayaran pendahuluan apabila mencari sebarang pinjaman. Jika anda mendapat tawaran pinjaman bagi pihak Kredivo dan meminta bayaran pendahuluan, anda harus menyemak maklumat tersebut. Mula-mula tanya pusat panggilan Kredivo supaya anda tidak mendapat penipuan, apatah lagi mencari semua melalui aplikasi.

 1. Tawaran pinjaman

Akaun asal tidak pernah menawarkan pinjaman secara peribadi menggunakan media sosial melalui DM. Pembayaran juga tidak pernah secara langsung di media sosial tetapi semuanya menggunakan aplikasi tersebut. Oleh itu, jika anda ditawarkan pembayaran melalui media sosial, lebih mudah untuk tidak mempercayainya tanpa mencari maklumat yang lebih terperinci.

Maklumat mengenai pusat panggilan rasmi yang dimiliki oleh Kredivo

Bilangan akaun palsu yang menggunakan nama Kredivo kadang-kadang membimbangkan kerana ia membawa kepada penipuan. Akaun sedemikian biasanya memberikan penyelesaian untuk orang yang ingin mendapatkan pinjaman dari media sosial dengan serta-merta. Atas sebab ini, adalah penting untuk mengetahui pusat panggilan Kredivo rasmi  untuk mendapatkan maklumat yang jelas dan boleh dipercayai.

Perkhidmatan pelanggan atau pentadbir Kredivo tidak pernah mempunyai perkhidmatan akaun di mana-mana media sosial. Oleh itu, jika ada institusi lain atas nama menjadi perkhidmatan pelanggan sebaikmungkin, jangan hanya mempercayainya.  Anda boleh menghubungi perkhidmatan pelanggan secara rasmi melalui nombor telefon 080 – 715 – 733 – 58.

Anda juga boleh menghubungi pusat panggilan Kredivo dengan menghantar e-mel ke  alamat support@kredivo.com  dan pastikan anda tidak mendapat alamat yang salah. Anda akan dibalas dengan baik supaya anda boleh mendapatkan jawapan dengan segera. Tulis dengan jelas apa maklumat, aduan atau aduan yang anda ingin hantar dan tunggu jawapannya.

Pelbagai media sosial  Kredivo yang dimiliki secara rasmi termasuk Facebook, Twitter dan Instagram yangdisuarakan oleh pentadbir.

 1. laman web : https://www.kredivo.com/, https://www.kredivo.xyz/ & https://finaccel.co/
 2. Facebook : https://www.facebook.com/kredivo/
 3. Twitter : https://twitter.com/kredivo
 4. Instagram : https://www.instagram.com/kredivo/

Selain daripada alamat e-mel dan  nombor pusat panggilan  yang telah diterangkan di atas secara rasmi tidak ada yang lain. Melalui perkhidmatan pelanggan, anda boleh mendapatkan maklumat yang berkaitan dengan pinjaman atau perkara lain. Sampaikan soalan dengan jelas supaya mudah difahami dan anda mendapat jawapan mengikut soalan.

Kelebihan Menghubungi Perkhidmatan Pelanggan Kredivo Secara Langsung

Mengetahui pelbagai kelebihan menggunakan perkhidmatan pusat panggilan Kredivo  secara langsung adalah sangat penting. Terutama bagi anda yang suka menggunakan perkhidmatan pinjaman ansuran sama ada secara tunai atau dalam talian. Daripada banyak kelebihan terdapat 3 utama jika anda memilih untuk menghubungi CS rasmi dan bukannya mencari maklumat dari sumber lain.

 1. Pastikan maklumat itu benar atau penipuan

Anda boleh mengesahkan sendiri jika maklumat yang diperoleh adalah benar atau ia hanya penipuan penipuan daripada orang yang tidak bertanggungjawab. Sebagai contoh, mendapatkan pemberitahuan daripada nombor yang tidak jelas jika anda mendapat pengeluaran pinjaman daripada Kredivo. Oleh itu, segera hubungi CS untuk memastikan ia benar-benar dari Kredivo atau nombor penipuan.

 1. Mendapatkan kejelasan mengenai pinjaman

Menggunakan perkhidmatan Kredivo untuk meminjam wang, anda perlu mencari maklumat yang jelas yang mungkin. Melalui perkhidmatan cs, anda boleh menggali maklumat mengenai pinjaman secara terperinci dari sumber rasmi. Supaya anda boleh membuat keputusan yang berkaitan dengan pinjaman dengan lebih yakin dan pasti kerana kejelasan maklumat pinjaman yang diperolehi.

 1. Kurangkan risiko penipuan

Satu lagi kelebihan menghubungi CS rasmi secara langsung adalah bahawa ia dapat meminimumkan risiko penipuan. Ini adalah langkah mudah yang dapat membantu anda mengelakkan penipuan serta sejumlah besar kerugian. Tidak perlu menunggu lama kerana CS akan segera membalas maklumat yang diperlukan dan membantu melindungi pelanggan.

Perkhidmatan pelanggan sengaja disediakan oleh institusi rasmi seperti Kredivo untuk memberikan maklumat mudah. Memandangkan pada masa ini terdapat banyak penipuan dengan menyediakan tawaran menarik bagi pihak Kredivo, ia pastinya sangat membimbangkan. Hanya hubungi pusat panggilan rasmi Kredivo untuk mencari pelbagai kelebihan yang menguntungkan dan meminimumkan risiko penipuan.

Selengkapnya